Starity

Mika Newton új dallal jelentkezik

2012. január 21. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mika Newton nem tétlenkedik 2012-ben sem: új dala, amelynek Don’t Dumb Me Down a címe, tegnap jelent meg, a klip pedig februárban debütál.

hirdetés
Mika Newton új dallal jelentkezik

Mika Newtont az európai közönség az Eurovíziós Dalfesztiválon ismerhette meg tavaly májusban, akkor az ukránoknak a negyedik helyet hozta el az Angellel. A dalt felénekelte oroszul is, emellett pedig angol és orosz nyelvű albumai is jelentek meg.

Az énekesnő nemzetközi karrierje nem rögtön az Eurovízió után kezdett beindulni, hanem most, majdnem egy évvel a verseny után: új dala, amelynek Don’t Dumb Me Down a címe, tegnap jelent meg, a videoklip pedig február 3-án debütál az MTV-n, így rögtön az amerikaiakhoz is eljut majd az énekesnő.

A klipet decemberben forgatták Los Angelesben, Marc Klasfeld rendező utasítása alatt. Ő többek között Beyoncénak, Avrilnek és Katy Perrynek is dolgozott már. A dalt a Henson Studiosban rögzítették, a munkálatokat pedig az American Idol zsűritagja, s egyben az MTV-n futó America’s Best Dance Crew producere,  Randy Jackson felügyelte. A dalt a dán Rune Westberg írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek