Starity

A Stereo 2.0-nak külföldi tervei vannak

2012. január 22. 13:01   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkaptuk egy rövid interjú erejéig a Stereo 2.0 tagjait. Beszéltek nekünk új klipjükről, hamarosan megjelenő nagylemezükről és külföldi terveikről.

hirdetés
A Stereo 2.0-nak külföldi tervei vannak

A napokban debütált a Stereo 2.0 legújabb videoklipje, amely a Mielőtt elmennél című dalukhoz készült. A fiúk elárultak a Staritynek egy-két kulisszatitkot a forgatásról, és egyéb terveikről.

Először úgy volt, hogy egy lassabb dalból lesz az új klipetek, végül egy bulizósabb dal mellett döntöttetek. Miért pont erre esett a választás?
Leo: Igazából megcseréltük a két dal klipes megjelenését, csak ennyi történt. Úgy éreztük, hogy most ezzel a dallal kell kijönnünk. Nem volt benne nagy taktika.

– Mint tudjuk most is a Studio-X-es srácokkal dolgoztatok. Mennyivel könnyíti meg a forgatást, hogy már viszonylag egy összeszokott csapat vagytok?
Gabe: Imádunk velük dolgozni. Nagyon összeszokott a brigád, amikor közös munka van. Szinte félszavakból megértjük egymást, mivel a Studio-X az egyik legprofibb csapat itthon, ha nem a legjobb.
Leo: Nagyon jól tudunk velük együtt dolgozni. Már félszavakból is megértjük egymást. Igazi profi filmesek, és véleményem szerint még nagyon sokra fogják vinni, ha egyszer igazán megmutathatják, hogy mit tudnak. Mindig ugyanúgy készülnek a klipjeink. Leülök Brainel és elmondom mit szeretnék viszontlátni a klipben. A végeredmény azonban mindig felülmúlja a várakozást. Az új videó valahol visszavisz a gyökereinkhez, ha mondhatjuk így, hiszen rólunk köztudott, hogy a fekete-fehér szerves része az imidzsünknek mindenféle szempontból. Ezzel el is árultam, hogy ismét fekete-fehérben forgattunk, az én legnagyobb örömömre. Egy igazi vadállat partiklip lett!

Meddig tartott a forgatás?
Leo: Ez volt az eddigi legrövidebb forgatásunk. 4-5 óra alatt lezavartuk az egészet. Révén, hogy egy partiklipről van szó, nem nagyon kellett sokáig ragozni. Lényegében buliztunk egy jót a barátainkkal.

– Sok hazai, illetve külföldi sztárról tudjuk, hogy nyűg neki egy forgatás. Ti hogy vagytok ezzel?
Gabe: Egyáltalán nem nyűg, szerintem egy klipforgatás talán az egyik legjobb része ennek a szakmának. Hatalmas élmény és ennél már csak az a nagyobb élmény, amikor már a kész verziót tudjuk megnézni.
Leo: Ha csak a Studio X-es srácokon és rajtunk múlik, akkor tudom, hogy nem lesz semmi fennakadás, de most is és az előző klipünknél is 50-60 statisztával forgattunk és ez kicsit stresszesé tudja tenni a dolgot. Mármint, hogy minden rendben menjen. Nehéz ennyi embert irányítani. A forgatás után az első mondatom az volt, hogy a következő két-három klipben velünk együtt maximum öten lehetünk és pont!

Hány helyszínen forgattátok a klipet?
Gabe: Egy szórakozóhelyen forgattunk, és próbáltunk olyat keresni, amit még itthon nem használt senki. A D1 bizonyult az elképzeléseinkhez mérten a legjobbnak, köszönet Bunyós Pityunak (a hely tulajának – a szerk.) érte.

Miről szól a klip?
Leo: Nincs sztori. Ahogy már mondtam egy partis klip lett. Buliztunk egy nagyot és közben forgott a kamera.

– A klipbe a statisztákat casting alapján választottátok, vagy ők a barátaitok?
Gabe: A klipbe megpróbáltuk a legszebb lányokat beválogatni. Casting nem volt, akit szerettünk volna, hogy szerepeljen, személyesen címzett meghívót kapott. Valamint nagyon sok közeli barátunk is szerepel benne. Vadállat klip lett!

– Rengeteg rajongó érdeklődik, hogy mikor jelenik meg az új albumotok. Van már pontos időpont, vagy még dolgoztok a lemezen?
Leo: Annyit elárulhatok, hogy még nyár előtt a kezében tarthatja mindenki aki szeretné.

– Leo, régebben említetted, hogy miután megjelent az első nagylemezetek, utána már nem terveztek több magyar nyelvű dalt írni. Ez valóban így van? Esetleg külföldi terveitek vannak a jövőre nézve?
Leo: Igen ez így van. A klipes dalainkat ezután is megcsináljuk majd magyar nyelven, de ezen kívül csak angolul képzeljük el a jövőt. Elég komoly tervek vannak, amihez komoly partnerekre is akadtunk külföldön. Már régóta készítjük elő a dolgokat az nemzetközi starthoz, hiszen több európai országban is nagyon népszerű a stereo. Nem szeretnénk 80 évesen otthon ülni és azon elmélkedni, mi lett volna ha... Mi tudjuk, hogy meg tudjuk csinálni és ennyi nekünk éppen elég. Aki nem hisz benne, majd csak figyeljen!

Köszönjünk az interjút a Stereo 2.0 tagjainak, most pedig tekintsétek meg a srácok legújabb klipjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek