Starity

Demi Lovato mégsem szingli?

2012. január 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Give Your Heart a Break énekesnője, a Kardashian lányokkal bulizott csütörtök éjjel, ahol a pletykák szerint újra összejött exével, a 32 éves Wilmer Valderramaval.

hirdetés
Demi Lovato mégsem szingli?

A Life & Style magazin szerint Demi Lovato szakítása mégsem bizonyult igaznak. Csütörtök éjjel Lovato a Kardashian lányokkal bulizott. Kim és Khole Kardashian az NBA mérkőzés után Beacher’s Madhouse-ban folytatták a bulizást Demi Lovato és Ashley Tisdale társaságában. Egy szemtanú szerint, mikor Demi megjelent a szórakozóhelyen, azonnal a Kardashian lányokhoz csapódott, akikkel egész este táncoltak és nevetgéltek az asztaluknál.

„Amikor Demi megjött, Kim sokkal boldogabb lett és elengedte magát” – majd a szemtanú így folytatta – „Miután Wilmer megérkezett, természetesen odament köszönni Demihez. Wilmer mindkettőjük arcára adott egy puszit, és Demi nem tudta abba hagyni a mosolygást. Határozottan úgy tűnt, hogy még nincsenek túl egymáson. Együtt táncoltak 50 Cent In da Club számára, és egész idő alatt Wilmer körül volt a keze. Nézték egymást, énekelték egymásnak a dalszöveget és úgy tűnt, hogy jól érzik magukat”mesélte egy szemtanú a Life & Style magazinnak.

A lányok egészen hajnali 2-ig bírták az éjszakázást, majd együtt hagyták el a szórakozóhelyet Wilmer Valderramával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek