Starity

Torrey DeVitto is a rosszfiúkat szereti

2012. január 24. 11:11   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók legújabb karakterét megformáló Torrey DeVitto szerint Stefannak nagyon jól áll a rosszfiús szerep.

hirdetés
Torrey DeVitto is a rosszfiúkat szereti

Paul Wesley párja, Torrey DeVitto szintén szerepet kapott a népszerű sorozatban, és a színésznő nagyon örül, hogy férje melett dolgozhat. Az Entertainment Weekly interjúja során elárulta: sokkal jobban szereti Stefan sötétebb oldalát.

„Paul egy nagyszerű színész, és ezt nem azért mondom, mert elfogult lennék. Szerintem igazán csak most derült ki, hogy mire képes. Nagyon izgalmas nézni, ahogy a karaktere egy teljesen más oldalát mutatja meg. Elég vicces, mert a barátnőim és én is ezt az énjét kedveljük jobban, ő meg mindig azt mondja: »Betegek vagytok! A régi Stefan sokkal vonzóbb«mondta Torrey, majd hozzátette - „Örök rejtély miért mindenki a rosszfiúkat szereti. Szerintem ez azért van, mert a lányok általában élvezik a veszélyt, és ez valamilyen szinte vonzza is őket.”

Bár Stefan és saját karakterének még nem volt közös jelenete, ellentétben  Ian Somerhalder által megformált Damon Salvatoréval, Torrey azt is elárulta, hogy nagyon élvezte a Meredith és Damon-jelenetet a csütörtöki epizódban.

„Mindkét karakter egy nagyon erős szemilyéség. Ez egyfajta ellenségeskedéshez is vezethet. Meredith nem dől be Damonnak, nem hiszi, hogy csupán Alaric miatt kereste fel. Rögtön rájönne, hogy Damon szeret szórakozni az emberekkel, és Meredith nem az a fajta, aki hagyja ezt neki.”

Az is szóba került, hogy Torrey melyik vámpírfivért találja vonzóbbnak, de a válasz elég egyértelmű volt: „Természetesen ez nem kérdés, bár Ian nagyon jól megformálja a humoros, veszélyes vámpírt, mitagadás, igen nehéz ellenálni azoknak a ravasz, szép, kék szemeknek” – mesélte nevetve a színésznő.

Elmondása szerint saját karaktere inkább Alaric iránt táplál gyengéd érzelmeket. De hogy egy újabb szerelmi szál veszi-e kezdetét, az kiderül a sorozat következő epizódjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek