Starity

Nicole Scherzinger az imPress arca lett

2012. január 22. 17:05   |   Szerző: meyah_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Pussycat Dolls-tag egy műkörömgyártó cég arca lett, ami azt ígéri, hogy extravagáns körmöket rakhatunk fel magunknak, percek alatt.

hirdetés
Nicole Scherzinger az imPress arca lett

Nicole Scherzingernek, az egyik X-Faktor egyik zsűritagjának minden forgatáson elragadónak és bámulatosnak kell tűnnie. Több millió ember arra vágyik, hogy láthassa, és nők milliói szeretnének rá hasonlítani. A kulisszák mögött rengeteg időt tölt, hogy megjelenése igazán pompás legyen. A New York magazinnak adott interjúban egy új termékről számolt be, melynek reklámozására őt kérte fel a forgalmazó Broadway Nails.

„Az X-Faktor nem a rúzsról vagy a hajlakkról szól, inkább a manikűrről. A körmök fontos szerepet játszanak abban, hogy megmutassák az ember személyiségét és egyéniségét. Én mindig figyelek a körmeimre, hiszen általában énekelek vagy a mikrofont fogom. Ezért szeretném, hogy lássák hogy tökéletesen nézek ki. Körülbelül két hete, hogy megkerestek a Broadway Nailstől, hogy legyek az új termékük reklámarca, az imPress Manicure-é. Forradalmian új módon lehet ezeket alkalmazni. A többi műkörömmel szemben, ehhez nem kell műköröm-ragasztó, hogy a helyén maradjon akár egy hétig is. Én nem szeretem a ragasztóval használt körmöket. Sok a macera velük, és hamar lejönnek, ráadásul a körmöket is károsítja. Ezért váltottam át én is az imPressre” – nyilatkozta Miss Scherzinger.

Azt nem tudni, hogy tényleg ilyen jó-e a termék, mint ahogy az újdonsült reklámarc mondja, de hamarosan bárki saját maga is kipróbálhatja, hiszen Magyarországon is forgalmazzák majd a műkörmöket, amik szerte az országban megtalálhatóak lesznek különböző drogériákban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek