Starity

VV5: megint Eszter megy párbajozni

2012. január 23. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három jellel ismét az ügyvédnőre került a zöld kendő, így ő már biztosan párbajozni fog vasárnap.

hirdetés
VV5: megint Eszter megy párbajozni
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Elkezdődött a végjáték, ami kiválasztás hangulatán abszolút érezhető volt. A legutóbbi megmérettetésen az Arénában a lila kendőt a dumagép, Fecó szerezte meg, ezért ő biztosan nem lehetett kiválasztott, így komoly fejtörést okozott Attilának, hogy kire pakolja a jelét. Rájött, hogy taktikázásra nagyon nincs mód, mert nem tud annyi embert mozgósítani, amennyivel valakit egyértelműen ki lehetne rakni.

Fecó a jelét meglepő módon nem Attilára, hanem Eszterre tette. Arra hivatkozott, hogy csak azért nem Attilát választotta, mert most ő maga védett, így nem tudnának megküzdeni a mostani párbajon, de megígérte neki, hogy ami késik, nem múlik. A két taktikázó játékos egymásra tette a jelét, így Eszter Attilára, Attila pedig Eszterre voksolt. Vera egy furcsa monológ után Attilára tette a jelét. Seherezádé okozta a legkisebb meglepetést, ő Kingát küldené párbajozni, Kinga pedig természetesen Seherezádét.

Végül a mostani kiválasztást Csaba döntötte el, hiszen ő is Esztert választotta, így három kiválasztójellel, immáron harmadszorra megy párbajozni a jogászlány, aki már két társát hatalmas fölénnyel hazaküldte. Úgy látszik ezt az információt a többiek időközben elfelejtették, vagy ennyire felbátorodtak a játék végére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek