Starity

Lauriana Mae bemutatkozik

2012. január 24. 08:08   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012 egyik legígéretesebb felfedezettjének tartott New Jersey születésű dalszerző-énekesnő bemutatkozó lemezét az Atlatic Records adta ki.

hirdetés
Lauriana Mae bemutatkozik

A tehetséges fiatal énekesnőben egyaránt megtalálhatóak Billy Holiday, Duffy és Amy Winehouse stilusjegyei, mely dalainak hangzásában is megmutatkozik.

Az oldschool hangzás ügyesen vegyíti a jazz, pop és r'n'b elemeket. Az énekesnőt pedig olyan neves énekesnők inspirálták dalai és zenéi megírásában, mint Billie Holiday, Ella Fitzgerald, és a nemrég elhunyt Etta James.

Az énekesnő legelőszőr P. Diddy Starmaker című műsorában tűnt fel különleges hangjával, itt figyelt fel rá az Atlantic Records kiadó is, mely Lauriana bemutatkozó EP lemezét adta ki, Love Mae címmel. Az EP-t hamarosan az első album is követni fogja, melynek felvételei már zajlanak. Az EP producere Kwame volt, aki Mary J. Blige és Christina Aguilera producere is egyben.

Zenéjének és dalainak célja, hogy a megpenészedett kortás zenéket és előadókat megtörje és felrázza, a jazz, pop és r'n'b elemek vegyítésével pedig egy új hangzásvilág létrehozása. Karizmatikus személyisége, tagadhatatlan tehetsége és eredetisége által nagy esélye lesz meghódítani a világot.

Az alábbi videó az EP-n található mindhárom dalból tartalmaz részletet.


1.Money Mae, 2.Love, 3. Like a Drum

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek