Starity

Demi Lovato sértődöttségében Twitter-szünetet tart

2012. január 24. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes-színésznő megharagudott saját rajongóira, akik legjobb barátnőjét bírálták. Az ex-Disney-sztár azt tartotta a legjobbnak, ha egy ideig nem üzen rajongóinak Twitter-profilján.

hirdetés
Demi Lovato sértődöttségében Twitter-szünetet tart

A Skyscraper énekese felháborodott azon, amit rajongói műveltek legjobb barátnőjével, Hanna Bethel, akinek csupán annyi bűne volt, hogy kiposztolt az énekesnőről egy szexi fotót. A tavaly hasonló botrányba keveredett 19 éves énekesnő azonban nem eszmélt rá a tényre, hogy ismét messzire ment. A képen egy domborulatait kipakoló pózban tűnik fel egyik barátjával.

Hanna Bethet azzal vádolták a felbőszült Demi Lovato-rajongók, hogy elrontja a lányt, illetve kérték, hagyja végre békén. A támadásokból vita alakult, amit az énekesnő nem nézett tétlenül, válaszul eltűnik egy időre.

„Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. Twitter-szünet. Valójában ez lesz most a legjobb. Ki engedi meg nekem ezeket a dolgokat egyébként?!!!! Csak magamat sodorhatom bajba! Haha, különben is... viszlát!”írta utolsó tweetjében Lovato.

Ezt később a botrányért felelős Hanna is kommentálta: „Mi van az emberekkel? A szüleik elfelejtették megtanítani a morált és a tiszteletet? A legtöbb mai fiatal éretlensége megdöbbentő.”

Demi Lovato az események lezajlása után sem tért vissza Twitter-fiókjához, és még mindig úgy haragszik rajongóira, mint egy ovódás kisgyerek, akinek elvették a homokozólapátját. Az incidens ellenére a két lány közötti barátság továbbra is töretlen maradt.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek