Starity

Harry Potterék csak a vásznon jó barátok

2012. január 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe és társa, Rupert Grint csak a filmvásznon jó barátok, a valóságban alig tartják a kapcsolatot.

hirdetés
Harry Potterék csak a vásznon jó barátok

A 22 éves színész, Daniel Radcliffe nemrég elárulta, a valóságban nem is olyan nagy barátok a Harry Potter vörös hajú Ronjával, mint a filmekben – írja az MTV. Hiába nőttek fel szinte együtt, a filmforgatások nem kovácsolták őket össze. Daniel elmondása szerint alig beszél Rupert Grinttel, ellenben a Hermione-t alakító gyönyörű Emma Watsonnal, akivel napi szinten tartja a kapcsolatot.

„Mindenki azt hiszi, hogy Emma, Rupert és én a legjobb barátok vagyunk, és állandóan együtt lógunk, de ez egyáltalán nincs így. Bár Emmával szinte naponta SMS-ezünk, Ruperttel nem, és nem is találkozunk soha. Talán ha félévente egyszer összefutunk, vagy még ritkábban, akkor megkérdezzük egymástól, mi újság, de ez minden, semmi több.”

Az viszont nem derült ki, hogy Rupert is ugyanígy tartja-e a kapcsolatot Emmával, vagy ő inkább egyikükkel sem barátkozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek