Starity

Élj Katy Perry bőrébe bújva!

2012. január 26. 10:10   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemsokára Katy Perry bőrébe bújva élhetjük mindennapjainkat, ugyanis virtuálisan az énekesnő beköltözhet a számítógépünkbe.

hirdetés
Élj Katy Perry bőrébe bújva!

A The Sims 3 nevű számítógépes játéknak rengeteg rajongója van, ugyanúgy, mint Katy Perrynek. A készítők ezért úgy gondolták, hogy összekötik a két dolgot, így a játékhoz hamarosan megjelenő új kiegészítő gyűjtői változatában Katy is fontos szerepet kap. Ez a kiegészítő Vár a színpad (eredetileg Showtime) nevet fogja viselni, előreláthatólag márciusban jelenik majd meg.

A Vár a színpadot a népszerű énekesnő nélkül is megkaphatjuk – valamivel olcsóbban –, ha az alap verziót vásároljuk meg, de valljuk be, vele sokkal érdekesebb.

A gyűjtői változat tartalmazza tehát a népszerű énekesnőt teljes sim formájában, amihez rá jellemző ruhák, kiegészítők, és persze haj is jár.

A Vár a színpad kiegészítő – mind a gyűjtői, mind az alap változat – a sztárrá válás rögös útjáról szól. Nem csak énekesként válhat többi simünk népszerűvé, hanem akrobataként, bűvészként, vagy akár DJ-ként. Bármit is választunk, nem fogunk unatkozni.

A kiegészítő tehát márciusban jelenik meg, hazánkban is kapható lesz. A gyűjtői változat Katy Perryvel mintegy tízezer forint körüli összegért, az alap verzió pedig nagyjából nyolcezer forintért lehet a miénk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek