Starity

Kristin Cavallari babát vár

2012. január 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow-sztár és vőlegénye, Jay Cutler első közös babája már úton van. A két híresség boldogan jelentették be, hogy hamarosan megérkezik első gyermekük.

hirdetés
Kristin Cavallari babát vár

Mivel novemberben még tagadta eljegyzését, szinte váratlanul jött a hír, hogy a Hills szőkesége terhes. Azonban igaz a hír: Kristin, akit másodszorra jegyezte el Jay Cutler, úgy tűnik, végre megtalálta a boldogságot kedvese mellett.

„Boldogan jelentjük ki: Kristin babát vár! – jelentette be a pár. – Ez egy nagyon csodálatos időszak az életünkben, már alig várjuk, hogy megérkezzen az új családtag egyre növekvő családunkba.”

Kristin és a Chicago Bears hátvéde 2010-ben találkoztak először, és 2011 áprilisában jegyezték el egymást. Ezután szünet következett kapcsolatukban, majd novembertájt újra pletykálni kezdtek róluk, de akkor még tagadtak mindent. Talán most, hogy úton a baba, feléled bennük a házasság iránti vágy is?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek