Starity

Lucy Hale egy boszorkányba szerelmes

2012. január 25. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sorozat sztárja a hírek szerint összejött Chris Zylkaval, de ehhez a fiú exbarátnőjének is van egy-két keresetlen szava.

hirdetés
Lucy Hale egy boszorkányba szerelmes

Chris Zylka a The Secret Circle sorozatban való megjelenésével teljesen elbűvölte a női rajongókat és úgy tűnik, hogy a szakmabelieket is. A hírek szerint az ifjú titán elcsavarta a Pretty Little Liars egyik csinos főszereplőjének a fejét. Lucy Hale és Chris még december végén kezdtek el találkozgatni, és januárra már annyira komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy a 26 éves színész a forgatási szünetben azonnal elutazott Los Angelesbe párjához, hogy együtt tölthessenek egy romantikus hétvégét.

Akárcsak a The Secret Circleben, az ő kapcsolatukba is bezavar egy harmadik fél, bár itt az illető egy hölgy. A varázsló srác ugyanis szinte le sem zárta még előző kapcsolatát a szintén színésznőként tevékenykedő, Gigi Fesholddal mikor már Lucyval is alakult a románcuk. Az ex persze ezt nem nézi jó szemmel és a Twitterén ki is fejezi a véleményét.

„Vicces, hogy mikor mi együtt voltunk nem tettél semmilyen erőfeszítést a kapcsolatunkért” – csiripelte a lány a közösségi oldalon. Természetesen az új barátnőt sem hagyta szó nélkül, és bátran osztotta meg a világgal azt, hogy „ő jobb nő, mint az új darab”.

Reméljük az új CW / ABC szerelembe nem zavar be sokáig az elhagyott szív, és abban is hogy Chris nem olyan gaz csábító, mint amilyennek tűnik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek