Starity

Állati problémák merültek fel Blake és Ryan kapcsolatában

2012. január 26. 17:05   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan Reynolds és Blake Lively már egy ideje párkapcsolatban élnek, és kívülről minden rendben van köztük. Csakhogy a két színész házi kedvence már nem jön ki olyan jól egymással, mint a sztárpár.

hirdetés
Állati problémák merültek fel Blake és Ryan kapcsolatában

Néhány hónapja igen komoly kapcsoltban él a Gossip Girl sztárja és kedvese, Ryan Reynolds. Azonban felütötte fejét az első probléma: Blake kutyája, Penny és Ryan kis kedvence, Baxter nem jönnek ki egymással. Penny féltékeny, és nem hajlandó megosztani gazdiját a jóképű Ryannel.

„Penny nagyon kényes típus, és mindig a saját feje után megy. Képtelen megszokni az új helyzetet, és nemcsak Ryan ellen van, hanem Baxter ellen is. Folyamatosan morognak és ugatnak egymásra – mesélte egy bennfentes, majd hozzátette: Mindketten imádnak együtt aludni a kedvenceikkel, csakhogy Penny nem tűri a hívatlan látogatókat, és mindig megpróbálja Baxtert kitúrni. A sztárpáros már megpróbált mindent, hogy kibékítse a két ebet, de eddig hiába minden, és a próbálkozások miatt már a romantikát is hanyagolják.”

Egyelőre nem tudjuk, mikor tudnak majd átlépni ezen a ponton, de az biztos, hogy minden erejükkel a probléma megoldásán dolgoznak, és reméljük, ez hosszú távon nem rontja szerelmi életüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek