Starity

Több ezer ember jelentkezett a Csillag Születik idei szériájába

2012. január 27. 07:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eddigi három évad jelentkezőit is felülmúlta az önjelölt tehetségek száma a 2012-es műsor válogatásán.

hirdetés
Több ezer ember jelentkezett a Csillag Születik idei szériájába

A 2011-es Csillag Születik hatalmas nézettséget hozott az RTL Klubnak és a műsor versenyzői is nagy sikereket értek el. Ott van például a harmónikás, Szabó Ádám, a táncos, Gomes, a tánccsapat, az Appril Project vagy a győztes énekes, László Attila, akik mind-mind az országot járják és elismertek a maguk területein.

A harmadik széria sikerein felbuzdulva a csatorna úgy döntött, hogy 2012-ben elindítja a tehetségkutató negyedik évadát. Úgy tűnik nem volt rossz döntés, mivel minden eddiginél többen jelentkeztek az idei műsorba. Múlt héten zajlottak az előválogatók és több ezer ember érkezett az RTL székházába.

„Minden várakozásunkat felülmúlta a jelentkezők száma. Már most rengeteg tehetséggel találkoztunk, így idén is olyan embereket és produkciókat tudunk bemutatni a Csillag Születik-ben, amelyeket a nézők eddig még nem láthattak. A műsort azért találtuk ki, mert szerettük volna feléleszteni – modern változatban visszahozni a képernyőre – a Ki mit tud-ot. Idén rengeteg újdonsággal készülünk, hogy pontosan milyen változások lesznek, azt hamarosan bejelentjük a nagyközönség előtt is”nyilatkozta az Origónak Losonczi László, a tehetségkutató egyik főszerkesztője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek