Starity

Russell Brand durván szidja Katy Perryt!

2012. január 27. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Russell Brand nem éppen szép válást tervezett: baráti társaságában csúnyán szidja a kaliforniai énekesnőt, és máris megtalálta az utódját!

hirdetés
Russell Brand durván szidja Katy Perryt!

Azt MTV-t felkereste Russell egyik közeli „barátja”, és jó pénzért kitálalt a zenei adónak. A srác szerint Katy rettentően szenved a válás miatt, de nagyon hálás a rajongóinak és a családjának a támogatásért, addig Russell már alig várja, hogy aláírhassa a papírokat. Brand keményen nyomja a felejtést: nemcsak összejött egy másik nővel, már szeretne is vele együtt lakni, sőt, baráti társaságban durván szidja Katyt, és gyakran ki is parodizálja az énekesnő szokásait.

„Katyhez eljutott egy közös ismerősön keresztül a hír, hogy Russell szörnyű dolgokat mond róla a háta mögött. Ráadásul már tudja, hogy van egy másik nő, akivel Russell szeretne összeköltözni. Teljesen kivan, de igyekszik felejteni” – mondta a forrás, aki szerint a sztárpár hároméves románcának tényleg vége van, és Brand soha nem volt és nem is lesz szívbajos, ameddig egy nőről van szó.

Annyi biztos, hogy egy válás soha nem szép, de Russell igazán megválogathatná a szavait, hiszen a volt feleségét bántja.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek