Starity

Vanessa Hudgens majdnem cicit villantott

2012. január 28. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical egykori üdvöskéje pórul járt Hawaii vakációja alatt, ugyanis egy óvatlan pillanatban kioldódott bikinifelsőjének pántja, és csak a szerencsén múlott, hogy nem láthattuk fedetlen kebleit.

hirdetés
Vanessa Hudgens majdnem cicit villantott

Vanessa Hudgens új filmje, az Utazás a rejtélyes szigetre 3D promóciós turnéján van, és a héten Hawaiira utazott a stáb, hogy népszerűsítse a mozit. A bájos színésznőt barátja, Austin Butler is elkísérte, hogy a promótálás mellett egy kis időt kettesben is eltölthessenek a szigeten. Sétálgattak, napoztak, megmártóztak a vízben, élvezték a meleget és a napot, így, január közepén.

Kedden azonban történt egy kis „baleset” Vanessával. Éppen a tengerparton voltak, amikor Nessa bikinfelsője önálló életre kelt, és kioldódott. A szemfüles paparazzók persze folyamatosan lesben álltak, így ezt a szerencsétlen helyzetet is megörökítették. Azonban az egykori Disney-sztár szemfüles volt, és még időben cselekedett, így nem lett egy újabb villantós téma, amin csámcsoghatott volna a média.


Vanessa azonnal félrevonult, és helyre rakta a dolgokat

Az Utazás a rejtélyes szigetre 3D 2012. február 23-án kerül a hazai mozik műsorára, így a magyar közöndégnek még majdnem egy teljes hónapot kell várnia a film bemutatására.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek