Starity

Szunai Linda szakított barátjával

2012. január 28. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szunai Linda és párja kapcsolata hét hónap után véget ért, és ennek a modell félrelépése volt az oka.

hirdetés
Szunai Linda szakított barátjával

A Királynő című verseny győztese és párja, Mesterházy László hét hónapot töltöttek együtt. Mesterházy szerint kapcsolatuk kiegyensúlyozott volt, amit megzavart az, hogy Linda más férfiakkal mutatkozott, vagy az újságok hozták hírbe valakivel.

Ezeknek a híreknek mos már biztos, hogy volt valóságalapja, Linda nem is egyszer volt hűtlen kedveséhez, melyet párja megelégelt. Az első eset augusztusban történt, amikor László egy újságírótól tudta meg, hogy Linda mást mutatott be neki kedvesének egy előző partin. Akkor Lindának és akkori párjának sikerült megbeszélni az esetet. Decemberben aztán Linda ismét hűtlen volt Lászlóhoz, ami véget vetett a kapcsolatnak.

„Linda többször megcsalt engem! Mindig egy hullámhosszon voltunk, veszekedések csak akkor fordultak elő, amikor felröppent egy hír, hogy más pasival látták. Ezeket sokszor újságíróktól tudtam meg, de elnéztem Lindának, aki mindig megígérte, hogy soha többé nem fog megismétlődni”nyilatkozta Mesterházy az Új Ásznak.

A lány állítása szerint inkább személyi ellentétek voltak közöttük. A hűtlenség csak egy mellékszál volt, ami hozzávezetett a szakításhoz.

„Hiába laktunk együtt, sok volt körülöttünk a bonyodalom, és túl nagy volt a felhajtás, főleg miattam. Éppen ezért több mosolyszünetünk is volt, és jobbnak láttam, ha ez a mostani nemcsak időszakos, hanem végleges is egyben”nyiltkozta a szépségkirálynő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek