Starity

Alexz Johnson turnézni indul

2012. január 28. 11:11   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Segítség, sztár lettem! egykori főszereplője nemzetközi turnéra indul hamarosan. Ezzel kapcsolatban még nyilatkozott is a sztár.

hirdetés
Alexz Johnson turnézni indul

Az énekes-színésznőnek nemrég jelent meg Skipping Stone című videoklipje, de hamarosan új vizekre evezik majd.

Alexz eddig sem tétlenkedett, hiszen számos videoklipje és albuma jelent már meg, valamint színésznőként is sikeres. Legutóbb például a Hetedik érzék (The Listener) című szériában kamatoztatta meg tehetségét. Igaz, mint a Smallville-ben, itt is csak egy epizód erejéig láthatta a nagyközönség.

Most pedig teljesen más dologban próbálja ki magát, hiszen ezúttal koncertturnéra indul, ráadásul mindezt nemzetközi szinten. Úgyhogy ki tudja, talán még kis hazánkba is ellátogat!

Johnson kisasszony nagyon örül ennek a lehetőségnek: „Ez a legizgalmasabb az életemben. Ez elképesztő dolog, végre elértem a célomat. És mivel megkaptam ezt a lehetőséget, ezért a legjobban szeretném csinálni. Az Egyesült Államokba és más országokba is megyek. Jó lenne, ha mindenki a fejében tartaná, és terjesztené. Végre kibontakozhatok ezen a turnén.”

Nem mellesleg a kanadai sztárnak 2011. augusztus 24-én jelent meg The Basement Recordings című nagylemeze, melyen 15 dal kapott helyet, köztük olyanok is, amiket már ismerünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek