Starity

Holnaptól újabb kalandok várnak a Doktorra!

2010. július 07. 17:05   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csütörtökön az AXN Sci-fi csatorna műsorára tűzi a népszerű angol sci-fi sorozat (Doctor Who - Ki vagy, Doki?) 3. évadát szinkronizálva, melyet televízióban eddig még senki nem láthatott hazánkban eredeti nyelven sem.

hirdetés
Holnaptól újabb kalandok várnak a Doktorra!

Hát ezt is megérték a sci-fi rajongók. Az AXN Sci-fi holnap műsorára tűzi a "The runaway bride" (Az elszökött menyasszony) című karácsonyi különrészt, július 13-án pedig startol a harmadik széria. A különrésznek érdekessége egyébként, hogy az a Catherine Tate játszik benne (Donna Noble), aki később, a negyedik évadban a Doktor társa lesz utazásai során.

De ne rohanjunk még ennyire előre, hiszen az AXN is még csak a 3. évadot kezdi, melyben David Tennant partnere a szép Freema Agyeman (Dr. Martha Jones) lesz.

Érdekesség, hogy a Doki nem a megszokott módon Kolovratnik Krisztián tolmácsolásában szólal majd meg magyarul, hanem Rajkai Zoltán által.

A rajongók örülhetnek, hiszen a harmadik évad nagyon sikeres volt, rengeteg izgalmat és kalandot tartogat a magyar nézők számára is. Többek között ebben az évadban ismerhetik meg a nézők a sorozat egyik legnépszerűbb "agyszüleményeit", a síró kőangyalokat, és az előlük menekülő kedvelt karaktert, Sally Sparrowt is. De feltűnnek benne boszorkányok, macskaemberek, s persze az elmaradhatatlan dalekek is.

Az AXN Sci-fi műsorát azok is figyelemmel tudják kísérni, akiknek nincs ilyen csatornájuk, hiszen interneten is elérhetőek a sorozat részei, és körülbelül egy hétig visszamenőleg megtekinthetőek a korábbi epizódok. Tehát egyszerűen képtelenség lemaradni róla és nem is érdemes.

A hírek szerint egyébként a csatorna a 4. évadot is sugározni fogja. Reménykedjünk benne, hogy azt követően pedig az ötödiket is. (Melyben már Matt Smith a Doki új regenerációja, és az új partnere Karen Gillan.) A Doctor Who sorozat mellékága, a Torchwood is be lett ígérve, bár erről még nincsenek hírek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek