Starity

David Arquette exnejével dolgozik együtt

2012. január 29. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szerepet kapott Courteney műsorában, a Cougar Townban, amelynek harmadik évadjában fog feltűnni.

hirdetés
David Arquette exnejével dolgozik együtt

Nemrég David Arquette Twitter-profiljáról értesülhettünk arról, hogy a színész exfeleségével, Courteney Coxszal fog újra együtt dolgozni, méghozzá a népszerű Jóbarátok sztárjának új sorozatában. A legújabb információk szerint David egy szállodai dolgozó bőrébe bújik, aki Jules (Courteney Cox) minden kívánságát lesi.

„Alig várom, hogy veletek dolgozzak, hölgyek!” – csiripelte a Sikoly sztárja a széria másik szereplőjének, Christa Millernek, amelyre Cox szinte azonnal válaszolt: „Én is alig várom, hogy veled dolgozzak, csak ne késs el!”

Valószínűleg Courteney és David rendelkezik a legegészségesebb válás utáni kapcsolattal Hollywoodban, hiszen a különélés óta is számtalanszor hangoztatták, mennyire áldottak, amiért egymásra találtak.

„Ő a világ legjobb embere. Nem számít, mi történik a jövőben, mi mindig számíthatunk majd egymásra” – mesélte Cox januárban a People-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek