Starity

Jennifer Aniston újabb lakást vásárolt

2012. január 29. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Anistonnak és párjának nagy terveik vannak a jövőre nézve, ezért nem is meglepő, hogy a pár egy 21 millió dollárt érő lakást vásárolt.

hirdetés
Jennifer Aniston újabb lakást vásárolt

Bár Jennifer otthagyta párja lakását a sok plüssállat miatt, most mégis egy közös villát vásároltak, mely a Los Angeles-i Bel Airben található. Jennifer és párja, Justin 21 millió dollárt költöttek a luxusvillára.

Jennifer és Justin nincs, amiért megbánja a megvásárolt lakást, ugyanis négy fürdővel, hat hálószobával, saját medencével és üveg falakkal rendelkezik, valamint a kilátás is csodás, hiszen Santa Monica csodás hegyeire néz. Ezen a helyen olyan sztárok vásároltak még lakást, mint Lauren Bacall, Hugh Hefner és Nicolas Cage.

Jennifer közeli barátai szerint a színésznőnek nagy tervei vannak a jövőre nézve, mi több, azok a pletykák keringenek, miszerint Jenny terhes, hiszen sorra mondta le a filmszerepeit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek