Starity

Paula Abdul kiszáll az X Factorból

2012. január 31. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai X Factor zsűrije a második évadra igencsak ki fog cserélődni, hiszen Paula Abdul bejelentette, hogy nem tér vissza a műsor következő évadában. Nicole Scherzingerről már korábban tudni lehetett, hogy kiszáll a műsorból.

hirdetés
Paula Abdul kiszáll az X Factorból

Az amerikai X Factorra a következő szezonban rá sem fognak ismerni a nézők, hiszen lecserélik a műsorvezetőt, Steve Jonest és a két női zsűritag, Nicole Scherzinger és Paula Abdul is elhagyja a műsort.

Bennfentesek szerint a drasztikus változások elsődleges oka, hogy a műsor nem úgy teljesített nézettség szempontjából, ahogy a készítők elvárták, ezért döntöttek úgy, hogy megválnak a kicsit sótlannak tartott Steve Jones műsorvezetőtől, Nicole Scherzinger zsűritagtól, akit eredetileg nem is ebbe a pozícióba szerződtettek, hanem Cheryl Cole távozása után „örökölte meg” székét a zsűriben, és Paulát, akivel a jelek szerint szintén nem voltak megelégedve a producerek.

Simon Cowell a múlt hónapban már célozgatott arra, hogy gyökeresen átalakítják a műsort. Azok után nem is csoda, hogy a műsor végig alulteljesítette az elvárt nézettséget. Az új zsűri összetételéről egyelőre nem érkeztek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek