Starity

David Guetta és Nicki Minaj közös klippel jelentkezik

2012. február 01. 15:03   |   Szerző: ItsMilan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már napok óta lázasan várták a tegnapi napot a híres DJ és a sikeres női rapper rajongói, hiszen január 31-én tették közzé közös zenei videójukat.

hirdetés
David Guetta és Nicki Minaj közös klippel jelentkezik

A Turn Me On címet viselő slágergyanús dal már korábban is elnyerte az emberek tetszését, hiszen az alig egy hónapja közzétett, hivatalos dalszöveges videó nézettsége lassan a 7 milliót is eléri. A dal megírását David Guetta mellett Ester Dean és Giorgio Tuinfort is segítette, a rap részeket pedig Nicki Minaj szerezte.

A rajongók legnagyobb örömére tegnap a hivatalos videoklipet is közzétették a Turn Me Onhoz. Bár még alig 12 órája érhető el a videó a közkedvelt DJ hivatalos VEVO-csatornáján, eddig majdnem egymillió ember tetszését nyerte el. A két, sokak által szeretett előadót már korábban is hallhattuk és láthattuk együtt Flo Rida társaságában a Where Them Girls At című klipben. Egyes rajongók úgy vélik, hogy ez a produkció mentette meg a Harajuku Barbie-t mindenki szemében a botrányos Stupid Hoe videóklip után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek