Starity

Daniel Radcliffe nem borotválhatja a fanszőrét

2012. február 01. 11:11   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-filmekből ismert angol színész nem borotválhatja testszőrzetét, ugyanis a most készülő filmjében meztelen jelenetei lesznek.

hirdetés
Daniel Radcliffe nem borotválhatja a fanszőrét

Daniel már nyilatkozott is legújabb filmjéről a Heat magazinnak: „Ki vagyok békülve a testemmel. Vicces, de épp most beszéltem a rendezővel, akivel az új filmen dolgozunk, és lesz pár meztelen jelenetem. Erre ő azt mondta: »csak hogy tudd, vetkőzni fogsz, nincs borotválkozás. A film a negyvenes években játszódik, és zsidó férfit alakítasz!«

Az is kiderült egyébként a színészről, hogy az intim részeit nem is nagyon szokta borotválni, illetve a nőknél kifejezetten ijesztőnek találja a teljes csupaszságot: „Túl sok információ, de nem szeretem azokat nőket, akiknek nincs lent semmi szőrük. Ijesztő. Valami kell, hogy legyen, különben rohadt ijesztő.”

Akárhogy is, Danielnek nyilván nem okoz gondot, ha le kell vetkőznie, hiszen már 2007-ben az Equus című színdarabban ledobott magáról minden ruhaneműt. Mondhatni, már rutinos az ilyesmiben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek