Starity

Új oldalát mutatja meg Rúzsa Magdi

2012. február 01. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rúzsa Magdi nemrégiben kiadta új lemezét, a Magdalénát, amelyet a Pesti Színházban népszerűsít előadásaival, estéről estére telt házas közönséggel.

hirdetés
Új oldalát mutatja meg Rúzsa Magdi

A Blikk új információkat közölt a gyönyörű énekesnőről, Rúzsa Magdolnáról. A Megasztár 3 győztese a színpadon olyan arcát mutatta meg, amit eddig soha. Magdi visszavett rocker stílusából, így egy igazi nőt láthatnak a nézők ragyogni a színpadon.

Magdi elárulta, hogy felturbózott „Magdaléna” műsorában (januártól egészen márciusig lehet megtekinteni a Pesti Színházban) kapcsolatot teremt a közönséggel: „Beszélni fogok a szerelemről, a szerelmi életről, csalódásról, reményekről, félelemről. A háborús időszak hogyan érintett, hogyan éltem meg például a nagyanyám halálát, a félelmekről, amikor én belecsöppentem ebbe a világba. Hogyan élem meg eleve a show-bizniszt, illetve mint magánember, amikor becsukom az ajtót, melyek azok a dolgok, amelyektől én félni tudok.”

A megújult műsorban olyan klasszikusokat hallhatunk az aranytorkú énekesnőtől, mint a Mad World – magyarosított változata!

Reméljük, 2012-ben többet hallhatunk Magdiról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek