Starity

Shakira 35 éves lett

2012. február 02. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira ma, február 2-án ünnepli születésnapját, ezzel már be is töltötte a 35-öt.

hirdetés
Shakira 35 éves lett

A híres kolumbiai énekesnő, Shakira ma ünnepli 35. születésnapját. Az énekesnő a 90-es évektől az egyik legmeghatározóbb alakja a pop-rock-latin zenének Latin-Amerikában. A világ 2000-től ismerhette meg, amikor is Whenever Wherever című slágere az egész világon a listák élére hágott. Számos zenei díjat nyert világszerte, többek között 8 Latin Grammyt, 2 Grammyt, 15 Billboard Music Award-díjat, 4 MTV Video Music Awards-díjat, egy People's Choice Award-díjat és Golden Globe-díjra is jelölték.

2010-ben ő énekelte a foci VB hivatalos dalát, a Waka Wakát, amely a harmadik legnézettebb videó a YouTube-on. 2011-ben Barack Obama amerikai elnök oktatási tanácsadója lett, majd nem sokkal rá csillagot kapott Hollywoodban.

Az énekesnő, ahol csak lehet, támogatja a gyerekeket, saját alapítványa, a Pies Descalzos szegény gyereknek segít a világ egyes területein, ezenkívül folyamatosan jótékonykodik. 2000-ben jött össze az argentin elnök fiával, Antonio de la Ruával, akivel már el is jegyezték egymást, ám kapcsolatunk 2010-ben, 11 év után véget ért. Még ugyanebben az évben ismerkedett meg mostani kedvesével, a focista Gerard Piquével, kapcsolatuk igen komolynak látszik, hiszen már el is jegyezték egymást.

Érdekes, hogy Shakira és Gerard Piqué ugyanazon a napon ünneplik születésnapjukat, igaz, 10 év különbséggel, ugyanis Piqué még csak 25 éves lesz. Boldog születésnapot nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek