Starity

Újravizsgálhatják Amy Winehouse halálát

2012. február 02. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A halottkém, aki októberben a véletlen alkoholmérgezést állapította meg Amy Winehouse halálokaként, lemondott hivataláról.

hirdetés
Újravizsgálhatják Amy Winehouse halálát

Érdekes fordulatot vehet a tavaly júliusban elhunyt Amy Winehouse ügye, miután Suzanne Greenway halottkémről kiderült, hogy nem megfelelő a végzettsége, illetve a tapasztala az általa betöltött hivatalhoz. Ezzel valószínűleg megnőtt annak az esélye, hogy a vizsgálat eredményével az elégedetlen családtagok újra megvizsgáltathassák Amyt.

Suzanne Greenway a férje, Andrew Reid halottkémmel együtt végezte el a vizsgálatot, ám kiderült, hogy mivel az Egyesült Királyságban minimum öt évig kell regisztrált jogászként dolgozni ahhoz, hogy ilyen vizsgálatban részt vehessen, a nő pedig hazájában, Ausztráliában dolgozott tíz évig, ezért nem volt elég kvalifikált a munkához. A nő egyébként novemberben le is mondott férjénél, aki miután értesült arról, hogy nem foglalkoztathatta volna Greenwayt, el is fogadta annak lemondását.

Amy Winehouse-t 2011. júius 23-án, ágyában holtan fekve találta meg testőre, és a vizsgálat szerint a hetekig tartó absztinencia után elfogyasztott alkohol miatti mérgezésbe halt meg az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek