Starity

Könyv Lady Gaga életéről

2010. július 07. 21:09   |   Szerző: sewenteen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Imádjuk, csodáljuk és megvetjük − Lady Gaga személyisége igencsak megosztja a véleményeket!

hirdetés
Könyv Lady Gaga életéről

Ki ne ismerné Lady Gagát és munkásságát, de ha akad aki mégse, akkor elég csak annyit mondani: Poker Face, Bad Romance, Alejandro, hogy a legismertebbek közül említsek.

Mostantól élete mindenki előtt "nyitott könyv"! Feltűnő öltözete és extrém színpadi előadásai sokak szerint megbotránkoztató sőt elitélendő, de többen a popműfaj újdonsült királynőjét látják benne. Sok mostani sztárral ellentétben tényleg bejárta a sikerhez vezető utat. Nem egy TV-csatorna felfedezettje, nem az X-faktor nyertese, nem Disney-sztár, és nem is gazdag szülők gyereke.

De akkor, hogyan sikerült végül mégis szupersztárrá válnia? Ismerj meg mindent Lady Gagáról és különleges mesébe illő, de még is őrült életéről! A könyvből olyan kérdésekre kaphatunk választ, mint hogyan vált egy vallásos családban nevelkedő kislányból féktelen popkirálynő, hogyan küzdötte át magát a csúcsra vezető nehéz úton, vagy hogyan született meg napjaink legismertebb énekesnőjévé. Mindenről lehull a lepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek