Starity

Leslie Carter öngyilkos lett

2012. február 02. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke énekesnőről szóló hírek eleinte csak halálát tudatták, ám később kiderült, hogy öngyilkos lett.

hirdetés
Leslie Carter öngyilkos lett

Tegnap bombaként robbant a hír, miszerint Nick és Aaron Carter húga, Leslie elhunyt január utolsó napján. A legelső hírek csak azt erősítették meg, hogy a feltörekvő énekesnő elhunyt, ám az okokra nem tértek ki.

Leslie családjában nem volt titok, hogy a férjes anyuka drogproblémákkal küzd, sőt: 6 éve folyamatosan próbálták leszokásra bírni, végig segítettek neki, ám minden alkalommal visszaesett.

Állítólag az elmúlt időszakban tiszta volt, ám egy családhoz közel álló forrás szerint halála előtt néhány napja ismét tiltott szerekhez nyúlt, amelyek általában a kokain, a heroin, és a xatax voltak, s a problémát tetézve emellett még alkoholizált is.

Állítólag bátyjai sikerei idején kezdte, ám csak később vált komolyabbá, amikor ráeszmélt, hogy talán sosem lehet oly népszerű és közkedvelt, mint fivérei. Tavaly született kislánya ezeket a problámákat tetézte is: a szülés után depressziós lett.

Bátyja, Nick közleményt adott ki húga halála után nem sokkal, amelyben megköszönte az együttérzést, továbbá közölte, hogy jelenleg futó turnéját nem hagyja abba, hanem a további állomásokat testvérének szenteli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek