Starity

Véget ér a Barátok közt?

2012. február 03. 12:12   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drasztikus, tizenhárom százalékos fizetéscsökkenésről is lehet szó a Mátyás király tér lakosainak.

hirdetés
Véget ér a Barátok közt?

Magyarország legnézettebb sorozata, a Barátok Közt megszűnését rebesgeti a Blikk. Már az év első napját megszorításokkal kezdték a színészek az RTL Klubon. Elbocsájtások, fizetéscsökkenés és hasonló negatív változások léptek fel a csatornánál. A bérmegvonások a sorozat legrégebbi tagjait érinti leginkább, így Rékasi Károlyt, Németh Kristófot, Ábrahám Editet, R. Kárpáti Pétert, Szőke Zoltánt és Várkonyi Andrást.

Egyelőre még nem tudni biztosra, hogy mi lesz a sorozat sorsa, de a rajongók bizonyára még megtekinthetnek pár részt. Ha mégis lefutna a The End szalag, akkor az RTL-nek hatalmas kiesést, de a TV2 csatornának és az ott futó Jóban Rosszban című sorozatnak nagyobb nézettséget jelentene.

Az RTL Klubot nemcsak a sorozat részéről éri veszteség, a Formula–1-et is átadták az M1-nek, ahol a futam közben nem raknak be reklámot, így szünet nélkül élvezhetjük az előzéseket.

A csatorna keddi sajtóértekezletén baljós szavak hangzottak el: „Sejtettük, hogy nem ússzuk meg mi sem, hiszen a tavaly év végi műsormegszűnések és kirúgások után nem tudtuk elképzelni, hogy nálunk ennyire rendben van minden, de persze bíztunk abban, hogy nem lesz drasztikus lépés. Ugyan csökkent a nézettség, de arányában még mindig mi vagyunk a legsikeresebb műsorok egyike. De erre nem számítottunk! Kedden egy nagygyűlésen bejelentették, hogy leépítés várható, és költségmegszorítás is lesz. Minket az érint leginkább, hogy 13 százalékkal csökkentették a fizetéseket, és a cafeteriát is elvették!” – írja a Blikk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek