Starity

Ma debütált a Coldplay legújabb kisfilmje

2012. február 03. 17:05   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai nap folyamán került nyilvánosság elé a Coldplay új, szám szerint harmadik kislemezének, a Charlie Brownnak a videoklipje.

hirdetés
Ma debütált a Coldplay legújabb kisfilmje

Ma reggel a csapat hivatalos oldalán jelent meg az angol Coldplay banda legújabb videoklipje, amely a Charlie Brown című számhoz készült. Legutóbbi korongjukról, a Mylo Xylotóról – ami egyben az ötödik stúdióalbumuk – ez már a harmadik kislemez.

A kisfilmet Anglia utcáin forgatták, melyben a négy fiú beleveti magát a londoni éjszakába, és egy fergetegeset bulizik. A csapat, mely mindig próbál különlegeset alkotni, most is elérte a célját a rendező, Matt Whitecross segítségével.

Legutóbbi kislemezük a Paradise volt, ami hatalmas sikereknek örvendhetett. Mára már a legnagyobb videómegosztón a 60 milliós nézettséget is elérte. A már most kapott visszajelzésekből következtetve a Charlie Brown is nagy sikereket érhet el a zenei palettákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek