Starity

Justin Bieber máris nősülne

2012. február 03. 17:05   |   Szerző: An_d_a

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy névtelen forrás állítása szerint az ifjú énekes csak arra vár, hogy betöltse a tizennyolcat, mivel szeretné feleségül venni tizenkilenc éves kedvesét, Selena Gomezt.

hirdetés
Justin Bieber máris nősülne

Meg nem erősített forrás szerint Justin Biebernek mindössze egy hónapot kell várnia, míg betölti a tizennyolcat, és feleségül veheti Selena Gomezt – írja a Bors.

A párról már korábban elterjedt a pletyka, miszerint hivatalosan is szeretné összekötni az életét, de a jeles naphoz közeledve konkrétumok is napvilágra kerülnek. A spanyol nyelvű ¡Hola! magazin szerint a tinik már a ceremónia helyszínét is kiválasztották: a mexikói Cabo egyik tengerpartján fogják kimondani a boldogító igent.

Egy névtelen forrás is nyilatkozott az ügyben: „Selena és Justin úgy érzi, hogy együtt akarja leélni az életét, és nem akar tovább várni. Szeretnének összeházasodni az első pillanattól kezdve, Justin szülei viszont nem voltak elragadtatva az ötlettől, ezért nem adtak volna engedélyt, míg Justin kiskorú. Egy hónap múlva viszont már ő dönthet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek