Starity

Aaron Paul eljegyezte kedvesét

2012. február 04. 08:08   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minap derült fény arra, hogy Aaron Paul és nyolc évvel fiatalabb barátnője megtették a következő lépést a kapcsolatukban, és a színész megkérte kedvese kezét.

hirdetés
Aaron Paul eljegyezte kedvesét

A Totál szívásból ismert Jesse Pinkman karakterét alakító 32 éves Aaron Paul és a nyolc évvel fiatalabb barátnője, Lauren Persekian megtették a következő lépést a kapcsolatukban, ugyanis hivatalosan bejelentették, hogy Aaron eljegyezte a kedvesét.

Lauren, a barátnője társigazgatója a Finding Kind Productionsnak. A lány nemrégiben tett fel egy képet, amin Aaron és ő látható, s a lány jól láthatóan az óriási gyémánt eljegyzési gyűrűjét büszkén mutatja fel. Bár szilveszterkor jegyezte el a barátnőjét, de csak nemrégiben tették ezt közzé.

Aaron menyasszonya a Twitter-profilján is megosztotta az örömhírt: „Ma jövünk haza a vőlegényemmel! Ennél tökéletesebb már nem is lehetne. Nagyon boldog, izgatott vagyok, és megbecsülöm, hogy a legcsodálatosabb emberrel oszthatom meg az életem.”

Később feltöltött egy képet egy házi-készítésű táblával, amelyen a „Menyasszony és vőlegény” felirat látható, és a képen Aaron és Lauren egymásra néznek. Sok boldogságot kívánunk nekik, és szívből reméljük, hogy megtalálták egymásban az igazit, akivel leélik az életük hátralévő részét.


Lauren által feltöltött képek a Twitterre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek