Starity

Mr. Big Carrie Bradshawt akarja

2012. február 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Noth reméli, hogy ismét együtt dolgozhat a Szex és New York sorozat és filmek főszereplőjével.

hirdetés
Mr. Big Carrie Bradshawt akarja

Chris North elmondta, hogy szívesen dolgozna újra együtt Sarah Jessica Parkerrel a mozivásznon. A két színész a Szex és New York sorozatnak és filmeknek köszönhetően az egyik legismertebb szerelmespárnak számít a világon.

Chris és Jessica a hírek szerint a Lovelace című moziban lesznek láthatóak, hiszen a filmben Sarah váltja le Demi Moore-t Gloria Steinem, a híres feminista szerepében. A Linda Lovelace életéről készülő filmben Noth is feltűnik és reméli, hogy karaktereiknek közös jelenetük lesz.

„Írniuk kellene egy közös jelenetet nekünk. Az én karakterem adja a pénzt a filmre, akár megpróbálhatnám rábeszélni Gloriát egy pornójelenetre! Ez a sztori tele van érdekesebbnél érdekesebb karakterekkel. Olyan időkről szól, amiket mi is átéltünk. A lényege, hogy leleplezzük a mítoszokat. Lovelace egy rejtély… Bepillantást enged a pornográfia világába és abba, hogy mi lett belőle” – mondta az egykori Mr. Big.

A film forgatása már el is kezdődött, olyan nevek kerültek fel a stáblistára, mint Amanda Seyfried, James Franco és Eric Roberts, és a hírek szerint a film még ebben az évben a mozikban tündökölhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek