Starity

VV Zsuzsi árulja a testét

2012. február 04. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Zsuzsi is ugyanazon a vándorló erotika kiállításon dolgozik, mint egykori lakótársa, VV Szandika. A lányok eddig sikerrel jártak.

hirdetés
VV Zsuzsi árulja a testét
Fotó: Playboy

VV Szandika után Zsuzsi is árulni kezdte a testét havi félmillióért. A szilikonszájú lány sikerein elgondolkozva Zsuzsi is arra a döntésre jutott, hogy a játékból való távozása után újrakezdi ezt az ipart – hiszen, még mielőtt jelentkezett a műsorba, volt már vibrátor és más erotikus show-okban is.

Miután a Való Világ 4. szériájából hamar kizárták – erőszakosan viselkedett az akkori lakótársával, VV Olivérrel – úgy döntött, új életet kezd, és zumbaoktató lesz. Mégsem sikerült kiszállnia az iparból.

Míg Zsuzsi itt, Magyarországon, addig Szandika Németországban dolgozik különböző erotika kiállításokon, és jól is keres. Szinte semmiért nem kell fizetnie, hazautazása költségeit is állják, hiszen hetente egyszer hazajön barátjához, Sanyihoz.

„Eddig nem találkoztunk Szandikával, de csak azért, mert én az elmúlt két hónapban szívesebben vállaltam munkát bárokban. A feladat ugyanaz, csak a közönség más, de hamarosan én is újra részt veszek a kiállításon, ahol leszbi- és vibrátorshow-val szórakoztatjuk a közönséget – magyarázta Zsuzsi a Blikknek. – Én havonta legalább 500 ezer forintot keresek, ráadásul ezeken az erotikus show-kon csak hétvégente kell dolgozni. A bár az más, ott előfordul, hogy tíz napot kell táncolni egyhuzamban, de azzal megkeresek 2000 eurót (585 ezer forintot).”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek