Starity

Taylor leszólta Miley-t és a Disney-t

2010. július 07. 23:11   |   Szerző: lindyke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Momsen-t, akit az egész világ a Gossip Girl-ből ismerte meg, bevalotta egy interjúban, hogy elege van abból, hogy Miley-val hasonlítgatják össze.

hirdetés
Taylor leszólta Miley-t és a Disney-t

Taylor Momsen ugyanúgy pályázott a Disney Hannah Montana szerepre, mint Miley Cyurs, most viszont úgy gondolja, hogy a Disney egy "rágógumi sz@r", az ő szavaival élve. Miley-ról sincs jobb véleménnyel, elege van abból, hogy összehasonlítgatják Miley-val csak mert egyidősek. Bár bevallása szerint nem utálja Miley-t, mégis az interjúban egész végig úgy nevezte, hogy "Miley kib@szott Cyrus". Továbbá úgy gondolja,hogy a világon most Disney elnyomás van amit elégé szánalmasnak talál.

Taylor már nem az a jó kislány akit a Gossip Girl kezdetén megismertünk, nem fél felvállalni véleményét ami a szívén az a száján, persze ez nem mindig a legjobb tulajdonság. A színésznő amúgy mostanában egyre többet lóg együtt Lindsay Lohan-nel, aki leginkább botrányairól híres.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek