Starity

Drake szívesen bújna Obama bőrébe

2012. február 04. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Drake elmondta, hogy szívesen eljátszaná Barack Obama amerikai elnök szerepét, ha készülne róla egy film.

hirdetés
Drake szívesen bújna Obama bőrébe

Drake szívesen bújna az amerikai elnök bőrébe, ha készülne róla egy film. A rappernek nem lenne idegen munka a színészekedés, hiszen első szerepét már a Degrassi Gimi című sorozatban megkapta.

„Remélem, hogy valaki hamarosan fejébe veszi azt a gondolatott, hogy megfilmesítse Barack Obama életét, és ha ez megvan, akkor én szívesen eljátszanám. Ez a célom. – mesélte a rapper egy interjúban. – Mindig megnézem, amikor a tévében beszél, figyelmesen hallgatom, azt, ahogy beszél. Bármelyik ismerősömet meg lehet kérdezni, nagyon jó vagyok az utánzásában. Régóta olvasok forgatókönyveket, és szeretnék valami igazán jót csinálni. Szeretnék tenni valamit a kultúráért. A fiatalokért, akik mindenre fogékonyak.”

Drake zenei karrierje is szépen ível felfelé, tehát nem azért szeretne színészkedni, mert tétlenkedik. Második albuma novemberben jelent meg, valamint dolgozik már egy Justin Bieberrel közösen elkészített duetten, és egy Florence And The Machine-kollaboráció is tervbe van véve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek