Starity

Selena Gomez felejtené az exével töltött időt

2012. február 05. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-sztár megbánta, hogy egy teljes évet elvesztegetett egy volt barátja miatt.

hirdetés
Selena Gomez felejtené az exével töltött időt

Selena Gomezről köztudott volt, hogy jelenlegi barátja, Justin Bieber előtt közelebbi kapcsolata volt Nick Jonasszal és Taylor Lautnerrel is. Ám most egy interjú során fény derült egy harmadik exbarátra, akire saját elmondása szerint elvesztegetett egy egész évet, mivel titkolózniuk kellett.

„Az előző kapcsolatomat teljes titokban kellett tartanom, de ez nem az én döntésem volt. Ha elmentünk valahova, mindig külön kellett mennünk és távoznunk, így ugyanabba a kocsiba se ülhettünk. Rengeteg őrült dolgot kellett tennem annak érdekében, hogy ne derüljön fény a kapcsolatunkra, és úgy érzem, egyáltalán nem érte meg. Olyan, mintha egy évet teljesen elpazaroltam volna az életemből” – derült ki az interjúból.

Ezek után Justinnal való kapcsolata kész felüdülés, mivel nem kell titkolózniuk. Akkor és ott találkoznak, amikor és ahol akarnak, és emiatt természetesen Sel nagyon boldog.

„Olyan vagyok, mint bármelyik 19 éves lány. Ha szerelmes vagyok, teljesen átadom magam az érzésnek, és moziba akarok menni, vagy csak együtt lenni vele, és olyan hétköznapi lány szeretnék lenni, amennyire csak lehet. Nagyon szerencsés vagyok, hogy találtam egy olyan barátot, aki teljesen egy véleményen van velem” – nyilatkozta Selena.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek