Starity

Saját lányát verte át Madonna

2012. február 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Madonna felkérte lányát, hogy szerepeljen legújabb filmjében, ám a premier előtt pár nappal Lourdes tudta nélkül kivágta az összes jelenetét.

hirdetés
Saját lányát verte át Madonna

A pop koronázatlan királynője legújabb rendezésében saját lányát kérte fel szereplésre – majd később kivágta annak öszes jelenetét. Madonna az MTV-nek mondta el, milyen övön aluli ütéssel bánt el Lourdes-dal.

„Az utolsó pillanatban kértem meg a lányom, hogy segítsen ki, és játsszon el egy apró szerepet a W.E.-ben – kezdte Madonna. – De a teljesítménye kevés volt, valószínűleg a felkészülés hiánya miatt, így kivettük az összes jelenetet, amiben feltűnik.”

A mindössze 15 éves lánynak egyébként ez lett volna első szélesvásznú debütálása, ám ez ezek szerint még várat magára. Az énekesnő a bejelentést követően persze azonnal bocsánatot kért lányától a televízión keresztül, de ez Lourdes hangulatán valószínűleg semmit sem segített.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek