Starity

Több lábon áll a magyar musicalsztár

2012. február 06. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok is nehezen élik meg a válságot. S miután a fizetésükből képtelenek megélni, mellékállást vállalnak. Csengeri Attila például alkuszcéget alapított, hogy biztosítsa családja jövőjét.

hirdetés
Több lábon áll a magyar musicalsztár
Fotó: Red Lemon Média

Csengeri Attila már korábban rádöbbent, hogy színészként nem számíthat sok nyugdíjra, így ha biztonságban akarja felnevelni gyermekeit, ki kell találnia valami mást is, amivel pénzt kereshet.

„Számos idősebb színészkollégát láttam tönkremenni, miután már nem halmozzák el őket szerepekkel. Nos, én ezt szerettem volna elkerülni, amikor öt évvel ezelőtt két barátommal együtt alkuszcéget alapítottam. Rájöttem, nyugdíjam nem biztos, hogy lesz, s valamiből meg kell élni, ezért egy ideje párhuzamosan énekelek és kötök biztosításokat” – árulta el mosolyogva hazánk egyik legtehetségesebb musicalénekese, aki nemcsak a színpadon érzi otthon magát, hanem a biztosítások világában is.

A tehetséges énekes-színész jelenleg több darabban is játszik, illetve óriási lehetőséget kapott a májusi StarDust: A Musical Show által, amelyben Mahó Andrea, Szűcs Kinga és Egyházi Géza mellett egy este alatt a legnagyobb musicalhősök szerepébe bújhat. Ilyen nagyszabású és modern produkcióra még nem volt példa Magyarországon, hiszen 150 percben a legismertebb musicalslágerek szólalnak meg a Macskáktól kezdve a Hairig, a Győri Filharmonikus Zenekar kíséretében, soha nem látott robottechnikával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek