Starity

Kováts Vera: „Bármitől be tudok rúgni!”

2012. február 07. 22:10   |   Szerző: Elody

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szülei szigora ellenére úgy tűnik, a 17 éves fiatal lány eléggé felelőtlen magatartású. Gyakran bulizik ésaz alkoholt sem veti meg.

hirdetés
Kováts Vera: „Bármitől be tudok rúgni!”

A Story Gálán a tavalyi X-Faktor versenyzője, Kováts Vera is megjelent. A lány nagyon jól érezhette magát, és állítások szerint egy-két pohár ital is lecsúszott a torkán.

A máris népszerűvé vált fiatal lány Demes Tamással érkezett a gálára, mert barátja, Baricz Gergő nem tudott megjelenni. Mindenféle italokat és ételeket végigkóstolgattak, mégpedig eléggé felelőtlenül. Vera fehér bort iszogatott a buli elején, ráadásul még koktélt is megengedett magának, ami később talán meg is ártott neki.

Az apukája nagyon szigorú ember, ám egy koktél még szerinte is belefér, csak a lánya ne vigye túlzásba. Ám a tinédzser saját nyilatkozata szerint hanyagolnia kellene az alkoholt, és jobban vigyáznia vele, hiszen már többször is kijátszotta apja bizalmát. „Bármitől be tudok rúgni, ha olyan emberek vannak körülöttem!” – nyilatkozta a Kiskegyednek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek