Starity

Brutális sztárférjek

2010. július 08. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég Mel Gibsonról röppent fel a hír, miszerint úgy megverte feleségét, hogy az asszonynak kitörtek a fogai. Oksana Grigorieva ugyan sokáig hallgatott, de válásuk után végül elmesélte, hogy a színész rendszeresen bántalmazta őt.
Sajnos azonban, nem Mel az egyetlen erőszakos sztárférj...

hirdetés
Brutális sztárférjek

Charlie Sheen önéletrajzában eddig 3 bántalmazott feleség szerepel. Köztudott, hogy Mr. Sheen nem veti meg az alkoholt, így nem meglepő, hogy néha elborul az agya...

Chris Brown brutálisan megverte kedvesét, Rihannát tavaly februárban. Éppen úton voltak a Grammy-gálára, amikor vitatkozni kezdtek a kocsiban, Brownnál elszakadt a cérna, és ütötte-verte az énekesnőt, ahol csak tudta.

Neil Mitchellt, a Wet Wet Wet együttes billentyűsét is könnyen elragadja a hév. Feleségét rendszeresen verte, míg a nőnek elege nem lett. A zenész azóta bocsánatot kért, de reméljük, nem kapott...

Antonio Banderast nem Melanie Griffith vádolta meg. Évekkel ezelőtt tett feljelentést a színész akkori barátnője. A nő állította, hogy Antonio többször is brutálisan elbánt vele.

Mike Tyson ökölvívót 1992-ben vették őrizetbe nemi erőszak vádjával. Egykori feleségét, Robin Givenst is napi rendszerességgel bántalmazta.

Sean Penn kapcsolata, illetve házassága Madonnával ma már történelem, s akkori önmagukat – szerencsére – már mind a ketten kinőtték. Ám amíg együtt voltak rendszeresen lehetett hallani arról, hogy Penn veri az énekesnőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek