Starity

Beyonce alakja újra a régi

2012. február 07. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jay-Z élete első koncertjét adta apaként, melyre felesége is elkísérte. Mégsem a rapperre, hanem Beyoncéra volt kíváncsi mindenki, és a szülés utáni alakjára.

hirdetés
Beyonce alakja újra a régi

Sokan kételkedtek abban, hogy Beyoncé valóban állapotos, vagy csak műhassal takargatja álterhességét, ám a rosszakarók most bizonyítékot kaptak: a kis Blue Ivy Carter biztos, hogy Beyonce és Jay-Z közös gyermeke, akit az énekesnő hozott napvilágra csaknem egy hónappal ezelőtt.

A hétvégén jelent meg ugyanis először a nyilvánosság előtt Bee, és a koncert után készült képeken látszik, hogy meghízott a szülést követően, viszont még így is tökéletes homokóra alakja van.

Egy piros, az alakját kiemelő ruha volt Beyoncén, és gyönyörűen nézett ki, csak úgy sugárzott a boldogságtól. Nem is csoda, hogy szinte senki sem volt kíváncsi a rapper apuka koncertjére, sokkal inkább a boldog anyukán legeltették a szemüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek