Starity

Sokba kerülhet M.I.A. középső ujja

2012. február 07. 21:09   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap Madonnával lépett fel M.I.A. a Super Bowl félidejében. Egy óvatlan mozdulattal bemutatott a kamerának, a büntetést pedig neki kell állnia.

hirdetés
Sokba kerülhet M.I.A. középső ujja

Madonnát érte idén az a megtiszteltetés, hogy Amerika legjelentősebb sporteseményének félidejében léphetett fel, ami egyet jelentett azzal, hogy tizenöt percben látványos és profi műsort kellett nyújtania. A drukk annyira benne volt, hogy legújabb videoklipjében is futballisták szerepelnek.

Legnagyobb slágerei mellett előadta vadonatúj, Give Me All Your Luvin' című dalát is Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével. Utóbbi hölgyemény viszont akkora botrányt kavart, ami megugrotta Janet Jackson 2004-es cicivillantását is; több mint százmillió néző szeme láttára felmutatta középső ujját.

Madonna állítólag teljesen kiakadt, mivel semmi jele nem volt annak, hogy az énekesnő mire készül, de leginkább azt bosszantja, hogy produkciója M.I.A. mutogatásáról lesz emlékezetes.

A TMZ információi szerint a brit énekesnő aláírt egy szerződést a National Football League-gel, miszerint saját zsebéből fogja állnia a büntetést, ami nem lesz kis pénz.

Az NBC nyilvánosan elnézést kért a botrányos mozdulatért, mondván ez spontán volt, és nem tudták kiiktatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek