Starity

Zac Efron tagadta a demis pletykákat

2012. február 08. 10:10   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint köztudott, Demi Moore-ra mostanában rájár a rúd. Nemcsak elhagyta a férje, hírbe hozták egy fiatal sztárral, Zac Efronnal, de még öngyilkosságot is megpróbált elkövetni.

hirdetés
Zac Efron tagadta a demis pletykákat

Szerencsére már sokkal jobban van az 50 éves színésznő, és önszántából úgy döntött, hogy bevonul egy rehabilitációs központba. Még ebben a nehéz helyzetben is támogatják őt a barátai.

Állítólag az utolsó csepp az volt Demi számára, hogy Zac Efron visszautasította őt, amikor éppen kikezdett vele. Zac azonban ezt a pletykát megcáfolta, sőt, a vele és Rumerrel kapcsolatos híreket is tisztázta.

„Az egész csak egy rossz pletyka. Rumer és én pedig barátok vagyunk már nagyon régóta. Tudom, hogy Demi mostanában rengeteg szörnyű dolgon megy keresztül, és csak annyit kívánok neki, hogy minél előbb gyógyuljon meg!” – nyilatkozta a sármos színész.

Demi még nem kommentálta a róla szóló rosszindulatú pletykákat, de biztosak vagyunk benne, hogy amint a régi lesz, és meggyógyul, nem hagyja majd szó nélkül ezt a dolgot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek