Starity

Cassidy Freeman lesz Ian Somerhalder csábítója?

2012. február 08. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cassidy Freeman hamarosan feltűnik a The Vampire Diaries sorozatban, és a hírek szerint szoros kapcsolatot fog ápolni Ian Somerhalder karakterével.

hirdetés
Cassidy Freeman lesz Ian Somerhalder csábítója?

Néhány héttel ezelőtt már napvilágra került, hogy a Smallville sorozatból ismert Cassidy Freeman hamarosan látható lesz a The Vampire Diaries sorozatban. A színésznő a 2012. Március 1-i epizódban fog először feltűnni, és ha igazak a hírek, a Damon rajongók nem feltétlenül fogják őt tárt karokkal fogadni.

A színésznő Sage karakterét alakítja a népszerű szériában, aki már régről ismeri a Salvatore fivéreket, sőt az Ősi család férfi tagjaihoz is közel állt egykoron. A TV Guide információi szerint ő lesz az a hölgy, aki mellett Damon meztelenül fog ébredni a harmadik szezon 16-ik részében.

Most csütörtökön még csak a 14-ik epizódot vetíti a The CW, amely az ígéretek szerint nagy meglepetéseket tartogat mind a Klaus és Caroline párost kedvelők, mind a Damon és Elena rajongók részére. Ezt követően még egy részt láthatunk, majd ismét egy hét szünet várja a fanatikus rajongókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek