Starity

Színészleckéket vesz a Köpök a sírodra sztárja

2012. február 08. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sarah Butler úgy érzi, még mindig van hová fejlődnie, ezért a hollywoodi debütálás után is színészleckéket vesz.

hirdetés
Színészleckéket vesz a Köpök a sírodra sztárja

2010 végén robbant be a köztudatba Sarah Butler mint új horrorsztár, a Köpök a sírodra remake-jében ugyanis ő alakította a főszerepet, Jennifer Hills karakterét. A színésznő azóta jó pár forgatáson túl van, azonban még mindig úgy érzi, van mit fejlődnie, ezért az ünnepek és a munkálatok végeztével végre visszatérhet az iskolapadba, hogy – saját bevallása szerint – finomítsa tudását.

„Tényleg megpróbálom minél inkább csiszolni a tudásom, hogy még jobban lenyűgözzelek titeket a következő filmemben” – írta Sarah saját Facebook-oldalán keresztül, ahol egyébként legtöbbször rendkívül közvetlen, sőt, még rajongóinak is igyekszik minél többször válaszolni.

A színésznőnek egyébként május elején érkezik legújabb filmje, a The Philly Kid, amelyben egy pankrátor szerelmét alakítja, valamint a The Stranger Inside című thriller munkálatai is befejeződtek, így egyelőre bőven lesz ideje pihenni és tanulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek