Starity

VV5: Kingát hívta párbajra Seherezádé

2012. február 09. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Seherezádé csúnyán kiosztotta a Való Világ 5 hisztikirálynőjét. Hosszú indoklásában Kinga minden korábbi húzását felhánytorgatta.

hirdetés
VV5: Kingát hívta párbajra Seherezádé
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Izgalmas párbaj várható vasárnap este, hiszen két harcos amazon csap majd össze. Seherezádé és Kinga párbaját már korábban megjósolták a villalakók, és most el is érdekezett az ideje. Bár várható volt az eredmény, azért a kihívás alatt a másik nagy esélyes, Fecó is leizzadt.

Seherezádé nem győzte eléggé hagsúlyozni, hogy mennyire izgul a kihívás miatt, ennek ellenére meglepően összeszedetten beszélte végig a rendelkezésre álló három perces időtartamot. Három villalkónak volt leginkább félnivalója: Fecónak, Csabának és Kingának, ezért a monológját köréjük építette fel. Kingával kapcsolatban minden korábbi sérelem előkerült, illetve a szőke lány minden rossz húzását felhánytorgatta neki. Állítása szerint egy elemi ellenszenv van köztük, ami miatt kibékíthetetlenek. Fejéhez vágta többek között, hogy kétszínű, nulla empátiával rendelkezik, felhoztva, hogy még a játék elején részegen Melindával smárolt a medencében, később pedig Gergővel is kikezdett. A cselszövő köpni-nyelni nem tudott, de nem szólhatott bele a monológba, így kénytelen volt szó nélkül tűrni a verbális támadást.

A végén Fecónak elmondta, hogy talán az lenne a legokosabb döntés ha őt vinné ki, hiszen az a legszerencsésebb, ha egyenlő esélyekkel indulnak a párbajon. Eközben már a zöld kendőt is elkezdte a dumagép kezére kötni, azonban egy hirtelen mozdulattal lerántotta róla azzal a szöveggel, hogy inkább nem fog okos döntést hozni, majd ismét Kinga felé fordult, akit gonosz, álszent és képmutató szavakkal illetett, és a kezébe nyomta a párbajozást jelentő zöld kendőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek