Starity

Dér Heni hajléktalanokon és kutyáikon segített

2012. február 09. 14:02   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét példaértékű összefogásról tettek tanúbizonyságot az Országos Állatvédőrség Alapítvány munkatársai, és a hozzájuk csatlakozó civilek. A fővárosi hajléktalanok és kutyáik megsegítésére szervezett gyűjtési akció célja az volt, hogy megvédjék a dermesztő hidegtől az utcán élőket.

hirdetés
Dér Heni hajléktalanokon és kutyáikon segített
Fotó: Red Lemon Média

Az elmúlt időszak rendkívüli időjárása igencsak próbára teszi az utcán élőket. A hontalanok és állataik is az életükért küzdenek ezekben a fagyos napokban. Az Országos Állatvédőrség Alapítvány úgy döntött, megsegítésükre gyűjtést szervez, hogy könnyebben átvészelhessék a nehéz időszakot.

Az összegyűlt adományok szétosztásában Dér Heni is részt vett, mit sem törődve a fogcsikorgató hideggel.

„Sajnos általában kivétel nélkül elmondható, hogy a hajléktalanszállókra nem engedik be az állattal érkezőket. Így azok a hontalanok, akik nem hagyják magukra kedvenceiket, télen is az utcára szorulnak. Nem mérlegelik a rájuk leselkedő veszélyeket, nem törődnek az akár mínusz húsz fokos időjárással sem, csak az számít, hogy állataikkal maradhassanak. A felhívásra rengeteg tartós élelmiszer, kutyatáp, nyakörv, póráz, ágynemű és meleg ruha gyűlt össze. Ezeket osztottuk szét a rászorulók között. Azt gondolom, hogy aki teheti, annak kutya kötelessége segíteni ott, ahol tud. Ezért álltam én is az Állatvédőrség mellé, és veszek részt az ilyen segélyakcióikban” – árulta el az énekesnő, aki Tornóczky Anitával – a szervezet kommunikáció vezetőjével – együtt osztotta szét az adományokat a rászorulóknak.

Az alapítvány munkatársai az Állatmentő Ligával karöltve, egész februárban segítik a rászorulókat, így továbbra is várják a felajánlásokat. Ezzel kapcsolatban további információk a szervezet Facebook-oldalán, illetve az allatvedorseg.hu oldalon találhatók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek