Starity

Túlfűtött vámpírok az Entertainment Weekly címlapján

2012. február 09. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Entertainment Weekly tegnap este hozta nyilvánosságra a Vámpírnaplók sztárjainak túlfűtött képeit, és a magazin belseje még ennél is többet tartogat.

hirdetés
Túlfűtött vámpírok az Entertainment Weekly címlapján
Fotó: Entertainment Weekly Magazine

Az Entertainment Weekly magazin semmit sem bíz a véletlenre. Legújabb címlapjukon Amerika egyik legnépszerűbb sorozatának, a The Vampire Diariesnak a sztárjai domborítanak. Azért, hogy minden rajongó igényét kielégítsék, nem is csupán egy borítóval kerül kereskedelmi forgalomba a február 17-ei szám.

„Hogyan tudjuk továbbvinni a sztorit úgy, hogy megcsináljuk, amit akarunk, mint a Damon és Elena-csók anélkül, hogy a Stefan és Elena-párost kedvelők felháborodnának, és feladnák a reményt, és fordítva? Ha Stefannak és Elenának akarunk egy boldog pillanatot, azt is úgy kell megoldanunk, hogy a Damon és Elena-páros rajongói ne boruljanak ki” – mondta el Julie Plec.


Te melyiket választanád? (Forrás: EW.com)

Az Entertainment Weekly új száma valószínűleg ezért is került piacra három igazán dögös és túlfűtött címlappal, hogy mindenkinek az igényeit kielégítse, ráadásul őszinte vallomásokat is olvashatunk a hasábokon a szerelmi háromszög résztvevőitől, és ha ez nem lenne elég, Nina és Ian elég sok ruhától is megszabadult a fotózás kedvéért, bár a sármos rosszfiú a mostani pillanatig állítja: „Semmilyen kapcsolat nem lett eddig megerősítve.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek